Publicat per

Valoració final

Des de l’inici de l’assignatura vaig patir per com seria el fet de treballar asincrònicament en un grup, les debilitats que això comportaria i els problemes que podriem tenir, donada l’experiència en altres assignatures les quals el treball en grup no ha funcionat tant bé. No obstant, el grup des de un primer moment va tenir clar que tots hauríem de posar de la nostra part per tal d’aconseguir un objectiu comú.

De coneixements n’he après molts durant el transcurs de l’assignatura, donat que s’han tocat temes tant econòmics, com de màrqueting, com de dret, per tant, en alguns àmbits ja coneixia algunes coses tot i que s’ha aprofundit més i per tant ampliat el coneixement sobre aquests i en altres he conegut de nou el tema, com és un estudi de mercat.

Referent a les eines utilitzades, s’ha treballat pràcticament tot amb el Gogle Drive i amb el Sites, aquest darrer ha estat nou per a mi i puc dir que l’experiència també la he trobat satisfactòria tot i que no m’ha acabat d’agradar el funcionament d’aquest.

Respecte al grup, únicament agraïr la col·laboració de tots els membres i l’esforç presentat, moltes gràcies i ha estat tot un plaer!

Debat0el Valoració final

Deixa un comentari