Publicat per

Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Bona tarda a tots i totes,

Quan vam començar l’assignatura, no sabia ben bé de que anava. Considero que la primera introducció del treball, fent-nos valorar i creant el debat a l’aula va ser molt important per arribar a assolir els objectius a la part pràctica.

L’aspecte més important a tenir en compte en un treball en grup a la UOC, és la organització dels membres, i posar-nos d’acord en una franja horària malgrat la diversitat d’horaris de disponibilitat que tenim, per dur a terme satisfactòriament el projecte.

Gràcies a l’eina del WhatsApp, hem tingut un feedback més fluït entre nosaltres i això ha fet més fàcil la comunicació.

En conclusió, considero que aquest treball ha sigut una bona iniciació per dur a terme en un futur més treballs, no només en l’àmbit acadèmic, sinó també professionalment parlant.

Debat0el Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Deixa un comentari