Publicat per

Valoració Oriol Soldevila

Vull primerament donar les gràcies als meus companys de grup que en aquesta assignatura per la facilitat que hi ha hagut en tot moment a l’hora de treballar junts. Penso que hem fet una molt bona feina i ens hem entés molt be. Sempre hem buscat la millora d’aquest treball.

​​​​​​​A nivell de l’assignatura iniciació a les competències TIC, he de dir que en molts casos no acabava d’entendre quines eines i quina era la feina a fer. Tenia molts missatges pendents on en algún moment ho veia tot bastant abstracte. Igualment he tingut uns companys que m’han ajudat molt. M’ha sigut molt util treballar amb eines com el Google Sites, el Excel o el Canva ja que he pogut aprendre molt més el seu funcionament. També penso que aprés moltissim quin funcionament i normes s’han de posar per tal de que un treball en grup sigui ordenat i no hi hagin mal-entesos.  Al ser una de les primeres assignatures que faig a la UOC, m’ha agradat poguer saber més sobre el Campus Virtual i aprendre-ho ràpidament.

Ha sigut un plaer cursa aquesta assignatura i esperem que hagi quedat un bon treball.

Debat0el Valoració Oriol Soldevila

Deixa un comentari