Publicat per

Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Aquesta assignatura m’ha estat útil per a poder millorar les meves capacitats de treball en equip i a descobrir noves pautes per poder crear les normes de treball dins d’un grup, com per exemple els acords grupals. A més m’ha estat útil per a poder familiaritzar-me amb els diferents programes del drive, especialment a l’hora de treballar en grup, així com algunes ja les havia fet servir, en el cas del sheets he après a utilitzar fórmules que fins ara només sabia utilitzar en l’excel, però l’eina que m’ha semblat més interessant ha estat el google sites que m’ha semblat una eina molt útil per a poder dissenyar pàgines webs sense l’ajuda de professionals externs.

Moltes Gràcies i bon any!

Debat0el Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Deixa un comentari