Publicat per

Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Estem a punt d’acabar l’assignatura d’Introducció a les competències TIC, i he de dir que pel meu gust m’ha sorprès gratament. Aquesta assignatura m’ha ensenyat moltes coses: com gestionar l’organització en el treball en equip, com gestionar un comerç, com fer front a les diverses dificultats i imprevistos que ens anaven sorgint amb el pas del projecte… bé, una assignatura força interessant parlant no sols des del punt de vista acadèmic, sinó també des del personal. Si que és cert que durant el projecte anàvem tenint alts i baixos, perquè hi havia vegades que no ens enteníem entre els integrants del grup, però aquesta assignatura ens ha servit tant per a poder gestionar les competències TIC com per a poder gestionar els conflictes intragrupals. Estic satisfet d’haver triat aquesta assignatura a principis de la carrera, perquè crec que m’ha aportat una sèrie de coneixements que necessitaré per poder assolir les següents assignatures, i gràcies a això seré més competent.

Salutacions,

Francesc Ciurana Castellà

Debat0el Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Deixa un comentari