Publicat per

Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

https://sites.google.com/d/1qoJ5ntUs9P-7rt147rL0SAbJIpM7YCdX/p/127WncdxN7YksaOC7Hcm95kBAYP7GaumX/edit

Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Realment estic molt contenta d’haver cursat aquesta assignatura. Quan vaig començar, mai havia treballat amb el Drive  (de fet fins i tot em feia “por” utilitzar-lo al mòbil perquè tenia dubtes sobre si les fotografies i documents que jo pujava les podia arribar a veure tothom. Em sonava per anomenar-ho col.loquialment “ a xino”. Per mi aquesta assignatura era un dels reptes de la carrera, pel contingut i perquè a més a més sabia que era una assignatura que es cursava integrament en grup i pensava que mai arribaría a estar a l’alçada dels meus companys. Mai havia sentit a parlar del Sites, no sabia ni què era…. A l’empresa privada no es treballa amb Drive potser per la por al robatori de dades… (no ho sé, ho desonec.). He fet molt esforç diari i he dedicat moltes hores a aquesta assignatura i la veritat és que em sento molt realitzada i molt contenta dels coneixements adquirits. M’he fet un fart dia a dia de mirar tutorials, manuals i de barallar-me i ara mateix puc dir que encara que em sembli increïble tinc un domini que mai m’hagués imaginat que podria arribar a adquirir. M’he esforçat moltíssim en aquesta assignatura i crec que he assolit els coneixements a la perfecció. Independentment de la nota que tingui, estic molt contenta de la feina realitzada. El meu progrés en tan sols 3 mesos ha sigut espectacular. Ha valgut la pena! J

Debat0el Reflexió sobre la trajectòria d’aprenentatge

Deixa un comentari