Publicat per

Reflexió sobre la trajectòria

Tot i al començament no ssber gaire bé cap a on aniría aquesta assignsturahe de ri que he acabat per aprendre molt.
Primer de tot l’experiència amb les meves companyes de grup no podría haber sigut millor. Tot i tenir diferents horaris y tenir dificultat per connectar-nos totes alhora hem tirat el projecte endavant sense cap probleme i sempres amb companyerisme i sent un equip ajudant-nos les unes a les altres.
Per una altra banda he aprés a editar un vídeo, cosa que no habia fet ma i que a partir d’ara ja puc dir que ser fer.
Per concloure, diré que m’ha semblat una assignatura molt interessant enfocada d’una manera diferent a altres, aprenent i aplicant coneixements a la vegada, que a vegada combinat amb altres assignatures ha pogut ser una mica dur però al final una bona experiència.

Debat0el Reflexió sobre la trajectòria

Deixa un comentari